Bestel-Info

Kaarten Bestellen/voorbeeldkaart

Heb je belangstelling om een van de getoonde kaarten op deze website, te gebruiken voor jullie geboorte kaart of trouwkaart, dan wil je  natuurlijk graag eerst een voorbeeld kaartje zien. Je kunt dan de kaart van je keuze, als voorbeeld kaart bestellen. Deze kaart wordt dan geleverd met een voorbeeldtekst, zodat  jullie een goede indruk krijgen hoe de kaart er uit gaat zien. (Voor jullie eigen kaart ben je  uiteraard vrij in het kiezen van jullie eigen tekst en lettertype). De voorbeeldkaart kost € 3,50 inclusief  verzenden.

je kunt nu in alle rust de kaart(en) bekijken en bedenken of je dit  kaartje wilt gebruiken voor jullie geboortekaartje of trouwkaart. Wanneer jullie voor het kaartje kiezen, dan kan je met alle  gegevens die jullie al weten, nu ook doorgeven, welke tekst jullie op de binnenkant willen hebben. Hiermee krijgen jullie dan nog een voorbeeld van de kaart met de eigen tekst in binnenkant van de kaart te zien. Deze wordt per email toegezonden.

Nadat je deze voorbeelden hebt gezien, kunt je nu nog van de  bestelling afzien. Wanneer jullie wel tevreden zijn over het kaartje en het  voorbeeld voor de binnenkant, stuur dan  een bevestiging met het  aantal kaarten dat je wilt bestellen. Naar aanleiding van de bevestiging, krijg je een factuur toegestuurd. De kosten van deze factuur, dienen per vooruitbetaling te worden voldaan. Pas na ontvangst van de betaling worden er kaarten gemaakt.

Aan de hand van de  getoonde voorbeelden, wordt nu (na ontvangst van de betaling) een proefkaart gemaakt, zoals de uiteindelijke kaart eruit komt te zien. Deze wordt per post toegezonden. Je dient nu zo snel  mogelijk te laten weten of je tevreden bent, zodat er voldoende tijd is om een nieuwe proef kaart te maken, als je aanpassingen wilt. Als je helemaal  tevreden bent, staat de kaart nu in principe klaar voor de oplage. Voor de geboortekaart wachten we nu natuurlijk nog even op de kleine. Zodra  de baby geboren is, geeft je zo snel mogelijk de laatste gegevens  door. De kaarten worden nog dezelfde (werk)dag of uiterlijk de volgende  (werk)dag gereed gemaakt en naar jullie verzonden. Zorg dat  Uiterlijk 4 weken voor de vermoedelijke  geboortedatum zoveel mogelijk informatie is doorgegeven en dat de betaling rond is. Zo voorkom je onnodige stress vanwege tijdnood. Pas na  ontvangst van de betaling kunnen er kaarten worden gemaakt. Houd rekening met een paar dagen overboek tijd! (Voor België 1 week).

Het prijskaartje: De kaarten worden gemaakt op mooi 280 grams wit papier. Op de  voorkant een afbeelding in full color met wit kader, de tekst in de  binnenkant wordt opgemaakt in zwarte letters met eventueel de namen in contrasterende kleur. De opmaakkosten zijn € 15,-. De kaartjes kosten € 2,85 per stuk (inclusief, envelop, proefkaart, productiekosten, etc)

Voor gekleurd papier is de toeslag € 0,20  p.st  voor het papier;  € 0,30 p.st. voor de enveloppe.  ( gekleurd  papier is 160gr,  is dus iets dunner dan een wit kaartje). Handeling- en verzendkosten zijn € 15,- ( voor Nederland), €25,-( voor Belgie) De zending komt in twee á drie keer brievenbuspost: 1e keer de  proefkaart + enveloppen, 2e keer eventueel gewijzigde proefkaart, 3e  keer uw bestelde oplage kaarten

Persoonlijk ontwerp: Het is mogelijk om een geheel eigen kaartje op maat te laten maken. Je  kunt de eigen wensen kenbaar maken, zodat we samen tot een  persoonlijk en uniek ontwerp komen.

Als basis kunt je b.v. een portret van een broertje of zusje gebruiken of van jullie huisdieren. Uitgangspunt is dan een duidelijke foto, die je per email toestuurt. Een ontwerp alleen in kalligrafie kan ook heel mooi zijn.

Een kleine illustratie zoals b.v. een bloem of een vlinder voor de  binnenkant van een kaartje kost € 15,- Wil je een wat meer uitgewerkte tekening of aquarel, dan kost dit € 35,- Een geheel persoonlijk ontwerp laten maken, kost € 95,-  Het ontwerpen en  schilderen duurt gemiddeld 4 a 6 weken. Het ontwerp blijft eigendom van Bloemetje Bijtje.

Wanneer het ontwerp klaar is, krijgen jullie eerst een foto van het werk  per email. Indien jullie tevreden zijn, kunt je laten weten welke tekst er in  de binnenkant van de kaart moet komen. De uiteindelijke kaartjes met de eigen  tekst komen op € 2,85 per stuk + enveloppe ( wit , voor gekleurd zie  “het prijskaartje”)

Nog even op een rijtje: * kaartje met uw eigen tekst + enveloppe € 2,85  per stuk. ( in wit, voor kleur geldt een toeslag; zie “prijskaartje”) * bestaand ontwerp gebruiken met jullie eigen tekst digitaal opgemaakt – geen extra toeslag * ontwerp met getoonde kalligrafie-letter voor naam en/of persoonlijk gedicht- of een    eenvoudige illustratie- toeslag € 15,- * wat meer uitgewerkt ontwerp in inkt of potloodtekening of aquarel € 35,- * exclusief ontwerp  € 95,- (Een ontwerp blijft eigendom van Bloemetje Bijtje) .

*Aangezien  ieder beeldscherm een andere weergave heeft, kunnen de kleuren van  kaarten zoals getoond op de website, iets afwijken van het gedrukte  kaartje. Ook kan er tussen de kaart die u als eerste als voorbeeld  bestelde en het uiteindelijke bestelde kaartje een licht kleurverschil  bestaan. Dit komt omdat verschillende drukgangen nooit precies hetzelfde zijn..

*Jullie kaartje kan als voorbeeld worden gebruikt.

 

Heb je vragen of ideeën over een geboorte- of trouwkaartje op maat, neem gerust contact op.